Veel gestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op door hier te klikken.

Als ik het wachtwoord uit de aanmeldings e-mail kopieer mislukt het aanmelden.
Wanneer u door te dubbelklikken het wachtwoord kopieert, kopieert het systeem er ook een spatie bij. Hierdoor wordt het wachtwoord niet herkend. U kunt of het laatste teken verwijderen bij het inloggen of het wachtwoord kopiëren door het “slepend” te selecteren zonder de spatie.
Hoe lang blijft een adverentie online staan?
Een advertentie die geplaatst wordt via GoedGeplaatst blijft maximaal 31 dagen online staan op Marktplaats. Dit is de looptijd die Marktplaats aanhoudt voor advertenties. Na die 31 dagen verdwijnt de advertentie vanzelf. Dit is rubrieksafhankelijk. Er kunnen dus kleine verschillen in looptijd zitten per rubriek. U kunt binnen GoedGeplaatst "automatisch herplaatsen" activeren per advertentie. De advertentie wordt dan na de 31 dagen verwijderd maar direct weer herplaatst zodat de advertentie weer bovenaan in de lijst komt te staan. U betaalt dan wel weer de plaatsingskosten.
Is een websitevermelding via GoedGeplaatst gratis?
Ja, de websitevermelding via Goedgeplaatst is gratis in alle rubrieken.
Aantal jaren actief.
Wanneer u reeds enige tijd gebruiker bent binnen GoedGeplaatst kunnen wij uw aantal jaren actief die u had voor u koppelen, neemt u hiervoor contact op met GoedGeplaatst. Wanneer u nieuwe gebruiker bent en u een account aanmaakt met hetzelfde e-mailadres als van uw Marktplaatsaccount, wordt bij de eerste advertentieplaatsing vanuit GoedGeplaatst dit gekoppeld en worden uw aantal jaren actief getoond.
Kan ik de advertenties van mijn huidige Marktplaats account overzetten?
Ja, de advertenties die u nu op Mijn Marktplaats heeft staan kunnen overgezet worden in uw GoedGeplaatst account. Neemt u hierover contact met onze helpdesk op. Het is niet mogelijk advertenties te selecteren. De advertenties kunnen alleen in zijn totaal worden overgenomen. U kunt daarna uiteraard wel advertenties wissen vanuit GoedGeplaatst.
Komen mijn advertenties via GoedGeplaatst in drukke rubrieken wél bovenaan?
Marktplaats heeft het plaatsingsbeleid ten aanzien van drukke rubrieken aangepast. Dit houdt in dat wanneer u in deze rubriek meerdere advertenties plaats, 1 advertentie bovenaan komt te staan en de overige advertenties achteraan de rubriek worden geplaatst. Dit beleid geldt ook voor plaatsingen vanuit GoedGeplaatst. Wij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.
Kan ik mijn credits terugvragen?
Nee dat kan niet, wanneer u gebruik gaat maken van GoedGeplaatst gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden én die van Marktplaats. Het gebruik van GoedGeplaatst is kosteloos dus u kunt alvorens u daadwerkelijk plaatst alles van het systeem goed uittesten en doornemen. Wanneer u besluit credits aan te schaffen kunt u deze gebruiken om op Marktplaats te plaatsen. Wij crediteren derhalve geen tegoeden.
Ik kan niet inloggen hoe kan dat?
Dit kan een aantal redenen hebben, u kunt hiervoor contact met GoedGeplaatst opnemen. U kunt het volgende zelf alvast nagaan: 1. Heeft u het juiste e-mailadres? Denkt u hierbij eraan dat inloggen hoofdlettergevoelig is. Het komt nog wel eens voor dat mensen zich aanmelden en het mailadres met een hoofdletter opgeven. 2. Heeft u een wijziging van het e-mailadres doorgegeven? Wanneer u het e-mailadres laat wijzigen is het nieuwe e-mailadres automatisch ook uw inlognaam.